Klient fikk fornyet oppholdstillatelse etter brudd med ekskone samt opptrapping i samværssaken

En klient hadde kommet på familiegjenforening. Etter brudd med ekskona, måtte han forlenge oppholdstillatelsen hans. For å få forlenget oppholdstillatelsen måtte han ha vanlig samvær med sin sønn. Det var et høyt konfliktnivå mellom partene.

Etter at vi kom i saken, bistod vi klienten i den rettslige runden med samvær ved Vestfold tingrett, og fikk opptrappet samværet til fordel for vår klient. Videre bistod vi klienten med utlendingssaken og fikk ordnet med fornyelse av oppholdstillatelsen hans imellomperioden.

Advokat Taha, advokatfullmektig Erlend samt advokatfullmektig Nazia har alle deltatt i bistanden av klienten ved de ulike stadiene i sakene hans.

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: